menu
NIEUWSBRIEF

10 oktober 2018

 

Nieuwsbrief

 

Nieuwsbrief

 

Data proef- en  diploma zwemmen

 

Proef zwemmen         17 november      15.00-17.15 uur

Diploma zwemmen     24 november      15.00-17.15 uur

Proef zwemmen         9 februari             15.00-17.15 uur

Diploma zwemmen    16 februari         15.00-17.15 uur

Proef zwemmen        13 april               15.00-17.15 uur

Diploma zwemmen    20 april               15.00-17.15 uur

Proef zwemmen        29 juni                 15.00-17.15 uur

Diploma zwemmen   6 juli                     15.00-17.15 uur

 

Proef- en diploma zwemmen wordt afgenomen door ons eigen personeel.

We zwemmen af in Zwembad De Kiefer in Dedemsvaart.

Voor de kinderen die in aanmerking komen voor proefzwemmen huren we het bad van De Kiefer. We bieden de mogelijkheid om met uw kind een keer te komen oefenen in dit bad, we huren het bad van 

8.00-9.00 uur op zaterdag  3 november van 8.00-9.00 uur.  Uw kind krijgt hier t.z.t. een uitnodiging voor. U kunt dan tegen betaling van € 3,== samen met uw kind komen oefenen en kennismaken met het bad. We leggen de nadruk op samen zwemmen. Dit is dus niet de uitnodiging voor het proef zwemmen!

Vanaf nu staan we niet meer toe dat de ouder die mee is  langs de kant loopt. Wij zijn aanwezig voor toezicht en eventueel het geven van advies. Zelf een keer in De Kiefer gaan zwemmen kan natuurlijk ook.

 

Oefenen en spelen in het zwembad is erg belangrijk. Dit kan in ieder groot bad (25 meter) Wij merken dat kinderen die veel zwemmen, sneller de lesstof oppikken en vasthouden. In het diepe bad kan een kind zwemmen, onder begeleiding van een volwassene, als het bij ons zonder pak zwemt en bijna aan afzwemmen toe is. Meestal mag u ook gebruik maken van het gatendoek.

 

Kijkles

Er is kijkles van maandag 29 oktober t/m zaterdag 3 november. U kunt de hele les van uw kind bijwonen. Aan het einde van de les is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

Voor de groepen van donderdag en vrijdag van  Alieda is de kijkles op donderdag 18 en vrijdag 19 oktober

 

Herfstvakantie

Tijdens de herfstvakantie wordt er gewoon lesgegeven.

 

Sinterklaas

Woensdag 5 december wordt er lesgegeven t/m de groep van 16.20-17.10 uur.

 

Kerstvakantie

Het duurt nog even, maar er waren al wat vragen hierover.

Er is geen les van 24 december t/m 1 januari.

 

Vakantie Alieda

Alieda is op vakantie van 25 oktober t/m 9 november.

De vervanging is als volgt geregeld:

25 en 26 oktober Agnes

1 november Marielle

2, 8 en 9 november Agnes

 

 

 

Stoppen met lesgeven

Per 1 november 2018 stopt Betsy met lesgeven. Hierdoor vinden er wat verschuivingen plaats van lesgever:

Dinsdag           : 15.45-17.35 uur Agnes

Woensdag       : 12.45-15.15 uur Marielle

Woensdag       : 15.30-19.00 uur Agnes

 

Zwemscores en bijhouden absentie

Wij gebruiken een tablet om de scores en absentie in te voeren. Iedere eerste lesweek van de maand worden de scores door ons bijgewerkt.

 

Douchen

Voordat de les begint moeten de kinderen even douchen. We merken dat sommige kinderen van tevoren al minuten lang onder de douche staan. Dat is onnodige waterverspilling, bovendien wordt het er erg warm van in de kleedkamer. Wilt u uw kind pas laten douchen als de kinderen van de vorige les uit het water gehaald worden? Voor de kinderen die klaar zijn met lessen: even wachten met douchen tot de kinderen die nog moeten zwemmen allemaal klaar zijn met douchen.

 

Kleedkamer

We hebben twee kleedkamers. De ene is bestemd voor moeder en kind, de andere voor vader en kind. We delen deze kleedkamers met de mensen die in de fysiotherapiepraktijk fitnessen. Voor hen is het niet prettig als er vaders in de dames kleedkamer staan, of moeders in de heren kleedkamer. Wij stellen het op prijs als u hier rekening mee wilt houden.

 

Gevonden voorwerpen

Deze worden in de blauwe bak gelegd in het halletje. De regel is:  Per twee weken wordt de bak opgeruimd, de kleding wordt gewassen en dan ligt het nog twee weken op de bovenste plank van het schoenenrek. Is het dan nog niet opgehaald dan gaat het naar een goed doel.

 

En verder

Wilt u de nieuwsbrief per e mail ontvangen: meldt u eenmalig aan via info@zwembaddeleeuwerik.nl. Mocht u van mailadres veranderen, dan moet dat wel weer doorgegeven worden natuurlijk. Wilt u geen nieuwsbrief per mail, dan kunt u de brief altijd lezen op onze website: www.zwembaddeleeuwerik.nl of in de kleedkamer.

Mocht u vragen hebben of graag de lesgever van uw kind even willen spreken, dan kunt u het beste aan het einde van de les even contact met haar opnemen. De laatste 5 minuten van de les wordt er gespeeld en is er wel even tijd om korte vragen te beantwoorden. De lesgever houdt ondertussen wel toezicht.

Ook via de mail worden uw vragen beantwoord, wilt u telefonisch contact, dan graag het nummer vermelden waar u op te bereiken bent.

Afmeldingen via de mail: info@zwembaddeleeuwerik.nl

 

 

 

 

 

 

 

CONTACT

Leeuweriklaan 7a en b
7905 CA Hoogeveen
Info@zwembaddeleeuwerik.nl