menu
NIEUWSBRIEF

20 september 2017

Nieuwsbrief

 

Data proef- en  diploma zwemmen

Proef zwemmen 4 november 15.00-17.15 uur

Diploma zwemmen 11 november 15.00-17.15 uur

Proef zwemmen 3 februari 15.00-17.15 uur

Diploma zwemmen 10 februari 15.00-17.15 uur

Proef zwemmen 14 april 15.00-17.15 uur

Diploma zwemmen 21 april 15.00-17.15 uur

Proef zwemmen 7 juli 15.00-17.15 uur

Diploma zwemmen 14 juli 15.00-17.15 uur

Proef- en diploma zwemmen wordt afgenomen door ons eigen personeel.

We zwemmen af in Zwembad De Kiefer in Dedemsvaart.

Voor de kinderen die in aanmerking komen voor proefzwemmen huren we het bad van De Kiefer. We bieden de mogelijkheid om met uw kind een keer te komen oefenen in dit bad, we huren het bad van  8.00-9.00 uur op zaterdag 21 oktober. Uw kind krijgt hier een uitnodiging voor. U kunt dan tegen betaling van € 3,== samen met uw kind komen oefenen en kennismaken met het bad. We leggen de nadruk op samen zwemmen. Vanaf nu staan we niet meer toe dat de ouder die mee is langs de kant loopt. Betsy en Marielle zijn aanwezig voor toezicht en eventueel geven van advies. Zelf een keer in De Kiefer gaan zwemmen kan natuurlijk ook.

 

Oefenen en spelen in het zwembad is erg belangrijk. Dit kan in ieder groot bad (25 meter) Wij merken dat kinderen die veel zwemmen, sneller de lesstof oppikken en vasthouden. In het diepe bad kan een kind zwemmen, onder begeleiding van een volwassene, als het bij ons zonder pak zwemt en bijna aan afzwemmen toe is. Meestal mag u ook gebruik maken van het gatendoek.

 

Ziekte/verlof

Juf Marielle is weer begonnen met werken na haar zwanger- en ouderschapsverlof op haar eigen vaste dagen, maandag, dinsdag en woensdag.

 

Kijkles

Er is kijkles van 15 t/m 20 oktober. U kunt de hele les van uw kind bijwonen. Aan het einde van de les is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

 

Herfstvakantie

Tijdens de herfstvakantie wordt er gewoon lesgegeven.

 

Kerstvakantie

Het duurt nog even, maar misschien toch al wel handig om te weten. Tijdens de kersvakantie wordt er geen les gegeven van 25 december t/m 1 januari. De lessen beginnen dus weer op 2 januari 2018.

 

Zwemscores en bijhouden absentie

Wij gebruiken een tablet om de scores en absentie in te voeren. Iedere eerste lesweek van de maand worden de scores door ons bijgewerkt.

 

Wachten in de wachtruimte

Tijdens de zwemles is er de mogelijkheid om te wachten in de wachtkamer van de fysiotherapie tijdens openingstijden. Zou u deze netjes achter willen laten bij vertrek, speelgoed opruimen en koffiekopjes op het dienblad? Wij willen u vragen om buitenom weer naar de kleedkamers te gaan en niet via de fitnessruimte. Dit is storend voor de mensen die daar aan het fitnessen zijn.

 

Schoenen

Inmiddels overbodig om te vermelden, maar schoenen mogen niet in de kleedkamer. Het wordt helaas nogal eens vergeten. Mocht u zien dat er toch iemand met vieze schoenen binnen is geweest, wilt u ons dat even doorgeven. We maken het dan meteen even schoon.

 

Douchen

Voordat de les begint moeten de kinderen even douchen. We merken dat sommige kinderen van tevoren al minuten lang onder de douche staan. Dat is onnodige waterverspilling, bovendien wordt het er erg warm van in de kleedkamer. Wilt u uw kind pas laten douchen als de kinderen van de vorige les uit het water gehaald worden? Voor de kinderen die klaar zijn met lessen: even wachten met douchen tot de kinderen die nog moeten zwemmen allemaal klaar zijn met douchen.

 

Kleedkamer

We hebben twee kleedkamers. De ene is bestemd voor moeder en kind, de andere voor vader en kind. We delen deze kleedkamers met de mensen die in de fysiotherapiepraktijk fitnessen. Voor hen is het niet prettig als er vaders in de dames kleedkamer staan, of moeders in de heren kleedkamer. Wij stellen het op prijs als u hier rekening mee wilt houden.

 

Gevonden voorwerpen

Deze worden in de blauwe bak gelegd in het halletje. De regel is:  Per twee weken wordt de bak opgeruimd, de kleding wordt gewassen en dan ligt het nog twee weken op de bovenste plank van het schoenenrek. Is het dan nog niet opgehaald dan gaat het naar een goed doel.

 

En verder

Wilt u de nieuwsbrief per e mail ontvangen: meldt u eenmalig aan via info@zwembaddeleeuwerik.nl. Mocht u van mailadres veranderen, dan moet dat wel weer doorgegeven worden natuurlijk. Wilt u geen nieuwsbrief per mail, dan kunt u de brief altijd lezen op onze website: www.zwembaddeleeuwerik.nl of in de kleedkamer.

 

Mocht u vragen hebben of graag de lesgever van uw kind even willen spreken, dan kunt u het beste aan het einde van de les even contact met haar opnemen. De laatste 5 minuten van de les wordt er gespeeld en is er wel even tijd om korte vragen te beantwoorden. De lesgever houdt ondertussen wel toezicht.

Ook via de mail worden uw vragen beantwoord, wilt u telefonisch contact, dan graag het nummer vermelden waar u op te bereiken bent.

Afmeldingen via de mail: info@zwembaddeleeuwerik.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CONTACT

Leeuweriklaan 7a en b
7905 CA Hoogeveen
Info@zwembaddeleeuwerik.nl