menu
NIEUWSBRIEF

7 juni 2017

 

 

 

 

Nieuwsbrief

 

Data proef- en  diploma zwemmen

Proef zwemmen      8 juli               15.00-17.15 uur

Diploma zwemmen  15 juli             15.00-17.15 uur

Proef zwemmen      4 november    15.00-17.15 uur

Diploma zwemmen  11 november   15.00-17.15 uur

 

Proef- en diploma zwemmen wordt afgenomen door ons eigen personeel.

We zwemmen af in Zwembad De Kiefer in Dedemsvaart.

Voor de kinderen die in aanmerking komen voor proefzwemmen huren we het bad van De Kiefer. We bieden de mogelijkheid om met uw kind een keer te komen oefenen in dit bad, we huren het bad van 

8.00-9.00 uur op zaterdag 24 juni. Uw kind krijgt hier een uitnodiging voor. U kunt dan tegen betaling van

€ 3,== samen met uw kind komen oefenen en kennismaken met het bad. We leggen de nadruk op samen zwemmen. Vanaf nu staan we niet meer toe dat de ouder die mee is langs de kant loopt. Betsy en Alieda zijn aanwezig voor toezicht en eventueel geven van advies. Zelf een keer in De Kiefer gaan zwemmen kan natuurlijk ook.

 

Oefenen en spelen in het zwembad is erg belangrijk. Dit kan in ieder groot bad (25 meter) Wij merken dat kinderen die veel zwemmen, sneller de lesstof oppikken en vasthouden. In het diepe bad kan een kind zwemmen, onder begeleiding van een volwassene, als het bij ons zonder pak zwemt en bijna aan afzwemmen toe is. Meestal mag u ook gebruik maken van het gatendoek.

 

Ziekte/verlof

Zoals u allemaal hebt kunnen lezen is juf Marielle bevallen van een zoon: Levi. Marielle heeft verlof tot de zomervakantie. Na de vakantie begint ze weer te werken op haar eigen vaste dagen, maandag, dinsdag en woensdag.

 

Kijkles

Er is kijkles van 17 t/m 23 juni. U kunt de hele les van uw kind bijwonen. Aan het einde van de les is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

 

Geen les op

Hemelvaartsdag, 25 mei

Tweede Pinksterdag, 5 juni

 

Zomervakantie

Zoals ieder jaar lessen we niet tijdens de zomervakantie.

Wij hebben vakantie van zaterdag 22 juli t/m 1 september.

De eerste les is dus weer op zaterdag 2 september!

 

Wandelvierdaagse

Als uw kind niet op les komt omdat het mee doet met de wandelvierdaagse, wilt u dit dan even melden bij de lesgever van uw kind. Zij kan dan kijken of er misschien groepen samengevoegd kunnen worden zodat we  niet met 2 of 3 kinderen in een groep zitten. Graag doorgeven voor 1 juni. Via de mail aangeven mag ook

 

Zwemscores en bijhouden absentie

Wij gebruiken een tablet om de scores en absentie in te voeren. Iedere eerste lesweek van de maand worden de scores door ons bijgewerkt.

 

 

Wachten in de wachtruimte

Tijdens de zwemles is er de mogelijkheid om te wachten in de wachtkamer van de fysiotherapie tijdens openingstijden. Zou u deze netjes achter willen laten bij vertrek, speelgoed opruimen en koffiekopjes op het dienblad? Wij willen u vragen om buitenom weer naar de kleedkamers te gaan en niet via de fitnessruimte. Dit is storend voor de mensen die daar aan het fitnessen zijn.

 

 

Schoenen

Inmiddels overbodig om te vermelden, maar schoenen mogen niet in de kleedkamer. Het wordt helaas nogal eens vergeten. Mocht u zien dat er toch iemand met vieze schoenen binnen is geweest, wilt u ons dat even doorgeven. We maken het dan meteen even schoon.

 

 

Douchen

Voordat de les begint moeten de kinderen even douchen. We merken dat sommige kinderen van tevoren al minuten lang onder de douche staan. Dat is onnodige waterverspilling, bovendien wordt het er erg warm van in de kleedkamer. Wilt u uw kind pas laten douchen als de kinderen van de vorige les uit het water gehaald worden? Voor de kinderen die klaar zijn met lessen: even wachten met douchen tot de kinderen die nog moeten zwemmen allemaal klaar zijn met douchen.

 

Kleedkamer

We hebben twee kleedkamers. De ene is bestemd voor moeder en kind, de andere voor vader en kind. We delen deze kleedkamers met de mensen die in de fysiotherapiepraktijk fitnessen. Voor hen is het niet prettig als er vaders in de dames kleedkamer staan, of moeders in de heren kleedkamer. Wij stellen het op prijs als u hier rekening mee wilt houden.

 

Gevonden voorwerpen

Deze worden in de blauwe bak gelegd in het halletje. De regel is:  Per twee weken wordt de bak opgeruimd, de kleding wordt gewassen en dan ligt het nog twee weken op de bovenste plank van het schoenenrek. Is het dan nog niet opgehaald dan gaat het naar een goed doel.

 

En verder

Wilt u de nieuwsbrief per e mail ontvangen: meldt u eenmalig aan via info@zwembaddeleeuwerik.nl. Mocht u van mailadres veranderen, dan moet dat wel weer doorgegeven worden natuurlijk. Wilt u geen nieuwsbrief per mail, dan kunt u de brief altijd lezen op onze website: www.zwembaddeleeuwerik.nl of in de kleedkamer.

 

Mocht u vragen hebben of graag de lesgever van uw kind even willen spreken, dan kunt u het beste aan het einde van de les even contact met haar opnemen. De laatste 5 minuten van de les wordt er gespeeld en is er wel even tijd om vragen te beantwoorden. Ook via de mail worden uw vragen beantwoord, wilt u telefonisch contact, dan graag het nummer vermelden waar u op te bereiken bent.

Afmeldingen via de mail: info@zwembaddeleeuwerik.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CONTACT

Leeuweriklaan 7a en b
7905 CA Hoogeveen
Info@zwembaddeleeuwerik.nl